Velkommen til nyt medlem - The Little Café v/ Nina Strand

Type: 

'The American Coffee Lady' i Tisvildeleje er hverken 'new in town' eller nybegynder indenfor kaffebryggeriets kunst! Nina Strand's evner som coffee-master var allerede vidt berømte blandt lokale og feriegæster længe før hun sidste efterår åbnede 'The Little Cafe' på Hovedgaden 57. Hun har nemlig i 7 sæsoner tryllet med bønnerne i 'Risteriet', men da hun fik chancen for at få foden under eget cafebord, var hun på alle måder klar til at forfølge drømmen. Det er også næsten som en drøm at træde ind i Nina's univers, hvor der er både rå, rustik charme, hyggekroge og rolige farvekombinationer, der kan bringe selv den mest fortravlede ned i et behageligt gear.

​Der er kaffe for enhver smag hos Nina i 'The Little Cafe' - brygget af en mester

I cafeens blå rum også kendt som 'the cave' er der tid og rum til fordybning, og denne afdeling bruges blandt andet af forfattere og andre som finder stedet velegnet til inspiration og refleksion. Om vinteren når hyggen nye højder, når der tændes op i den legendariske brændeovn, der blandt stamgæster betegnes som 'pejsen'.  Men alt foregår ikke i stilhed hos Nina, da der også lejlighedsvis er fuld fart på med både 'Happy Hour' og levende musik, der bidrager yderligere til underholdningsniveauet.

The Cave - har du en forfatterespire i maven, så tag PC'en med

​En kunde i cafeen udtaler spontant, at 'Nina har skabt et paradis lige midt i Tisvildeleje'.  Der tilbydes også en vegetarisk menu med blandt andet italienske og franske osteanretninger og hjemmedyrkede grøntsager dog ikke fra Edens, men fra egen have. Der er ingen tvivl om, at både Nina og 'The Little Cafe' har en meget høj stjerne blandt de lokale, som også gennem hele vinteren har kunnet nyde godt af, at cafeen har holdt åben fra onsdag til søndag. Nina er dog ikke sen til at dele æren herfor med familien, hvor bl.a. en af sønnerne har bygget disken i et råt design. 

Familevæggen på 'The Little Cafe'

Hvor de 3 sønner således er aktive i cafeens drift, så kigger en lang række af familiemedlemmer mest til fra familievæggen, der giver spændende og historisk indtryk af 'The American Coffee Ladys' herkomst. Men nu er kaffedamen altså her på Hovedgade 57 i Tisvildeleje - og det er der rigtigt mange, der er glade for!

'The Little Cafe' er medlem af Tisvilde og Omegn, Erhverv Gribskov og Turismeerhvervsnetværket, og du kan finde flere informationer nedenfor:

Find The Little Cafe på Facebook - mail: thelittlecafetisvilde@gmail.com - mobil: 23 25 12 66